fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Tag

mavrovo

Зима 2020

Хотел Фершпед 3* – Маврово

Маврово
Услуга: BB/HB
Цена: Од 2.100 денари

Зима 2020

Хотел Радика 5* – Маврово

Спа центар со внатрешен базен и приватна кабина (базен) со солена вода од Мртвото море
Услуга: BB
Цена: Од 69€

Зима 2020

Комплекс Кораб Трница – Маврово

Маврово
Услуга: RO
Цена: Од 550 денари

Зима 2020

Хотел Спорт 3* – Ресорт Маврово

близу Мавровското Езеро
Услуга: HB
Цена: Од 41€

Зима 2020

Хотел Бистра 4* – Ресорт Маврово

Внатрешен базен и Спа центар
Услуга: HB
Цена: Од 42€