fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Tag

makedonija

Зима 2020

Хотел Радика 5* – Маврово

Спа центар со внатрешен базен и приватна кабина (базен) со солена вода од Мртвото море
Услуга: BB
Цена: Од 69€

Зима 2020

Хотел Молика 3* – Пелистер

Пелистер
Услуга: BB/HB/FB
Цена: Од 3.440 денари

Зима 2020

Комплекс Кораб Трница – Маврово

Маврово
Услуга: RO
Цена: Од 550 денари

27/09/2020

Скопје – Водно & Кањон Матка

From7 €

Превоз: Автобус
Термин: 27.09.2020

Зима 2020

Аурора Ресорт & Спа 5* – Берово

Мало парче рај, од мир и спокојност, да ви пружи незаборавно искуство.
Услуга: BB / HB
Цени: Од 39€

Зима 2020

Хотел Спорт 3* – Ресорт Маврово

близу Мавровското Езеро
Услуга: HB
Цена: Од 41€

Зима 2020

Хотел Бистра 4* – Ресорт Маврово

Внатрешен базен и Спа центар
Услуга: HB
Цена: Од 42€

Лето 2020

Hotel Millenium Palace 4* – Охрид

Во центарот на Охрид
Услуга: BB/HB
Цена: Од 18€

Зима 2020

Laki Hotel & Spa 4* – Охрид

Внатрешен базен и СПА
Услуга: BB/HB/FB
Цена: Од 23€

Зима 2020

Хотел Дипломат Плус 3* – Охрид

во центарот на Охрид
Услуга: BB
Цена: Од 17€

1 2 3