fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Турција

Анталија, позната како вториот најшармантен град во Турција, нуди неверојатен микс од прекрасни плажи и турска култура. Наречен Бисер на Медитеранот и турската ривиера, овој град изобилува со тесни улички, стари дрвени куќи, засолнети под античките градски тврдини. Овој главен град на туризмот нуди можност да го доживеете одморот што отсекогаш сте го сонувале. 

Автобус ~7AI

Hotel Flora Suites 3+* – Кушадаси

From189 €

Автобуска програма
Куманово – Кушадаси – Куманово
7 ноќевања all inclusive и превоз

Автобус ~10ПП

Hotel Blue Sea 3* – Кушадаси

From285 €

Автобуска програма
Поаѓање од Битола, Прилеп, Велес и Куманово
10 ноќевања со појадок и вечера

Автобус ~10НП

Hotel Ozka 3* – Кушадаси

From208 €

Автобуска програма
Поаѓање од Битола, Прилеп, Велес и Куманово
10 ноќевања со појадок

Автобус ~10НП

Hotel Ogerim 2* – Кушадаси

From160 €

Автобуска програма
Поаѓање од Битола, Прилеп, Велес и Куманово
10 ноќевања со појадок

Автобус ~10НП

Hotel Tecimen 2* – Кушадаси

From160 €

Автобуска програма
Поаѓање од Битола, Прилеп, Велес и Куманово
10 ноќевања со појадок

Автобус ~10НП

Hotel Soleil 2* – Кушадаси

From172 €

Автобуска програма
Поаѓање од Битола, Прилеп, Велес и Куманово
10 ноќевања со појадок

Автобус ~10ПП

Ayma Beach Resort & Spa 4* – Кушадаси

From312 €275 €

Автобуска програма
Поаѓање од Битола, Прилеп, Велес и Куманово
10 ноќевања со појадок и вечера и превоз

Автобус ~7ПП

Roxx Royal 4* – Кушадаси

From179 €

Автобуска програма
Куманово – Кушадаси – Куманово
7 ноќевања со појадок и вечера и превоз

Автобус ~7ПП

Ayma Beach Resort & Spa 4* – Кушадаси

From206 €

Автобуска програма
Куманово – Кушадаси – Куманово
7 ноќевања со појадок и вечера и превоз

Истанбул 3НП

From109 €99 €

Превоз: Автобус
Термин: 20.05 – 24.05
ПРОМО Цена: 99€

1 2 3 4