fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Србија

Копаоник, познат и како „Покрив на Србија“, е најголемиот планински венец во Србија и број еден зимска туристичка дестинација. Исто така во србија се наоѓаат голем број на SPA & Wellness хотели (лоцирани во Луковска Бања, Пролом Бања, Врњачка бања, Соко Бања, Врање…)

Hotel Vrnjacke Terme 4*- Vrnjacka Banja

Врњачка Бања
Услуга: BB
Цена: Од 32€

Hotel Tonanti 5*- Vrnjacka Banja

Врњачка Бања
Услуга: HB
Цена: Од 3.255 денари

Белград НОВА ГОДИНА 2нп

From109 €99 €

Превоз: Автобус
2 ноќевања со појадок во Белград
Термин: 30.12-01.01 /2022

SokoTerme 3*- Soko Banja

Соко Бања
Услуга: BB
Цена: Од 1.800 денари

Зима 2020

Hotel Angella 4* – Kopaonik

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
Цена: Од 62€

Зима 2020

Hotel Junior 3* – Brzece

Превоз: Сопствен
Услуга: HB / наем на апартмани
Цена: Од 32 €

Зима 2020

Hotel Club A 3* – Kopaonik

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
Цена: Од 61€

Зима 2020

Hotel Kraljevi Chardaci 4* – Kopaonik

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
Цена: Од 49€

Зима 2020

Hotel Buket 4* – Zlatibor

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
Цена: Од 66€

Зима 2020

Hotel Iris 4* – Zlatibor

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
Цена: Од 49€

1 2