fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Македонија

Македонија има потенцијал за многу видови туризам, но најголем интерес има за културниот, верскиот, активниот и за руралниот туризам, потоа има интерес и за нашата храна, нашите винарии, како и интерес за посета на нашите најголеми природни езера – Охридско езеро, Преспанско езеро и Дојранско езеро.

Зима 2020

Хотел Фершпед 3* – Маврово

Маврово
Услуга: BB/HB
Цена: Од 2.100 денари

Есен 2021

Хотел Шумски Фенери 3* – Пелистер

Пелистер
Услуга: BB
Цена: Од 1.200 денари

Есен 2021

Хотел Тино 4*- Охрид, Центар

Охрид
Услуга: HB
Цена: Од 25€

Есен 2021

Хотел Радика 5* – Маврово

Спа центар со внатрешен базен и приватна кабина (базен) со солена вода од Мртвото море
Услуга: BB
Цена: Од 39€

Есен 2021

Хотел Молика 3* – Пелистер

Пелистер
Услуга: BB/HB/FB
Цена: Од 1.150 денари

Зима 2020

Комплекс Кораб Трница – Маврово

Маврово
Услуга: RO
Цена: Од 550 денари

2021

Хотел SCARDUS 4* – Попова Шапка

со внатрешен базен и СПА
Услуга: HB
Цена: Од 35€

Есен 2021

Конак – Попова Шапка

Попова Шапка
Услуга: BB
Цена: Од 900 денари

Есен 2021

Хотел Арена Тетекс 3* – Попова Шапка

Внатрешен базен и Спа центар
Услуга: BB/HB
Цена: Од 1.300 денари

27/09/2020

Скопје – Водно & Кањон Матка

From7 €

Превоз: Автобус
Термин: 27.09.2020

1 2 3