fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Грција

Туризмот во Грција — клучен елемент на економската активност во земјата и е еден од најважните сектори во земјата. Грција е главна туристичка дестинација и атракција во Европа од антиката, поради нејзината богата култура и историја, што во голема мера се рефлектира од страна на 18-те места кои се вклучени во списокот на светско наследство на УНЕСКО, како и поради нејзиното долго крајбрежје, многу острови и плажи.

Лето 2021

Вила Zorbas – Неа Флогита

Превоз: Сопствен/Автобус
Ноќевања: 7 RO
Студио до 6 лица
на сама плажа

Лето 2021

Вила Isi Lux – Неа Потидеа

Превоз: Сопствен/Автобус
Ноќевања: 7 RO
Студио до 3 лица
на 20м од плажа

Лето 2021

Вила Maria Lux – Ханиоти

Превоз: Сопствен/Автобус
Ноќевања: 7 RO
Студио до 5 лица
на 150м од плажа

Лето 2021

Вила Maria – Ханиоти

Превоз: Сопствен/Автобус
Ноќевања: 7 RO
Студио до 4 лица
на 150м од плажа

Лето 2021

Вила Vangelis – Лептокарија

Превоз: Сопствен/Автобус
Ноќевања: 7 RO
Студио до 5 лица
на 150m од плажа

Лето 2021

Вила Stratos – Пефкохори

Превоз: Сопствен/Автобус
Ноќевања: 7 RO
Студио до 5 лица
на 50м од плажа

Лето 2021

Вила Kostas – Калитеа

Превоз: Сопствен/Автобус
Ноќевања: 7 RO
Студио до 4 лица
на 120м од плажа

Лето 2021

Вила Elizabeth – Калитеа

Превоз: Сопствен/Автобус
Ноќевања: 7 RO
Студио до 4 лица
на 150м од плажа

Лето 2021

Вила Sofia – Олимпик Бич

Превоз: Сопствен/Автобус
Ноќевања: 7 RO
Студио до 5 лица
на сама плажа

Лето 2021

Хотел Pantheon – Олимпик Бич

Превоз: Сопствен/Автобус
Ноќевања: 7 RO
Студио до 4 лица
на сама плажа

1 2 3 4