fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Египет

ХУРГАДА 

Лоцирана на западната обала на Црвеното Море – на афричко тло, Хургада е меѓу најатрактивните туристички ресорти во Египет.

ШАРМ ЕЛ ШЕИК

Туристичкиот бисер на Црвеното Море, лоциран на нај јужната точка од Синајскиот полуостров е можеби најелитното летувалиште во регионот.

Seagull Resort 4 *

HURGHADA – EGYPT
6/9/13 ноќевања

Le Pacha Resort 4 *

From396 €

HURGHADA – EGYPT
ЦЕНИ ОД 396 ЕВРА.
6/9/13 ноќевања

Albatros – Dana Beach Resort 5*

HURGHADA – EGYPT
6/9/13 ноќевања

XPERIENCE ST.GEORGE HOMESTAY 4 *

From443 €

Sharm el Sheikh – EGYPT
ЦЕНИ ОД 443 еур
6/9/13 ноќевања

SHARM GRAND PLAZA RESORT 5 *

From599 €

Sharm el Sheikh – EGYPT
ЦЕНИ ОД 599 еур
6/9/13 ноќевања

ROYAL MODERNA 5 *

From700 €

Sharm el Sheikh – EGYPT
ЦЕНИ ОД 700 еур
6/9/13 ноќевања

HILTON SHARKS BAY 4 *

From630 €

Sharm el Sheikh – EGYPT
ЦЕНИ ОД 630 еур
6/9/13 ноќевања

CORAL BEACH TIRAN SSH 4 *

From503 €

Sharm el Sheikh – EGYPT
ЦЕНИ ОД 503 еур
6/9/13 ноќевања

CORAL BEACH MONTAZAH 4 *

From503 €

Sharm el Sheikh – EGYPT
ЦЕНИ ОД 503 eур
6/9/13 ноќевања

CHARMILLION CLUB RESORT 5 *

From668 €

Sharm el Sheikh – EGYPT
ЦЕНИ ОД 668 еур
6/9/13 ноќевања

1 2 3