fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Бугарија

Бугарија е позната и по развиениот летен туризам на Црното Море. Една од најпознатите летни дестинации и најголем крајбрежен град е Варна. Рилскиот манастир е еден од симболите на земјата и популарна туристичка дестинација. Манастирот лежи во длабочините на планината Рила. Во зимната сезона популарна дестинација е Банско.

Interhotel Sandanski 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: BB / HB
мин. ноќи: 2

Hotel Snezanka 3*

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
мин. ноќи: 2

Hotel Orpheus 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
мин. ноќи: 3

Hotel Maria Antoneta 3*

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
мин. ноќи: 2

Hotel Perun Platinum & Casino 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
мин. ноќи: 2

Hotel Mountain Paradise 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
мин. ноќи: 2

Hotel Sunrise 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
мин. ноќи: 2

Hotel Grand Royale 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: BB
мин. ноќи: 2

Hotel Lion 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
мин. ноќи: 2

Perun Lodge Hotel 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: BB
мин. ноќи: 2

1 2