fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Албанија

Саранда – Бисерот на Јонско Море!
Валона – Спојот на Јадранското и Јонско Море!
Ксамил – Прекрасни плажи со бел песок!
Голем – Најдобар комплекс за фамилии на база ALL!
Шенѓин – Најмодерниот и најпопуларниот комплекс во залив близу до Црна Гора!
Лето 2021

Вила Mario – Ксамил

From390 €

Сопствен превоз
7 ноќевања
Наем на студио до 4 лица
на 100м од плажа

Лето 2021

Хотел Primavera 3*– Валона

From390 €

Сопствен превоз
7 ноќевања
Ноќевање со појадок
на сама плажа

Лето 2021

Вила Idi – Валона

From390 €

Сопствен превоз
7 ноќевања
Наем на студио до 3 лица
на 80м од плажа

Наем ~ 7RO

Вила Алберт – Ксамил

From175 €

Сопствен превоз
7 ноќевања
Наем на студио до 4 лица
на 80м од плажа

Лето 2021

Вила Фабио – Ксамил

From390 €

Сопствен превоз
7 ноќевања
Наем на студио до 3 лица
на 200м од плажа

Лето 2021

Вила Сала – Ксамил

From210 €

Сопствен превоз
7 ноќевања
Наем на студио до 4 лица
на 300м од плажа

Лето 2021

Вила Фани – Ксамил

From210 €

Сопствен превоз
7 ноќевања
Наем на студио до 3 лица
на 300м од плажа

Лето 2021

Вила Џој – Ксамил

From225 €

Сопствен превоз
7 ноќевања
Наем на студио до 3 лица
на 600м од плажа

Лето 2021

Вила Заче – Ксамил

From260 €

Сопствен превоз
7 ноќевања
Наем на студио до 4 лица
на 100м од плажа

Автобус ~ 7HB

Vila Kliven – Голем Драч

From170 €

Автобуски превоз
7 ноќевања ПОЛУПАНСИОН
на 50м од плажа
Деца до 12 год – 50% попуст

1 2