+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Индивидуални

Зима 2020

Hotel Angella 4* – Kopaonik

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
Цена: Од 48€

Зима 2020

Apartmani Centar – Brzece

Превоз: Сопствен
Услуга: Наем на апартмани
Цена: Од 35€ за наем

Зима 2020

Hotel Club A 3* – Kopaonik

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
Цена: Од 41€

Зима 2020

Hotel Kraljevi Chardaci 4* – Kopaonik

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
Цена: Од 49€

Зима 2020

Hotel Buket 4* – Zlatibor

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
Цена: Од 66€

Зима 2020

Hotel Iris 4* – Zlatibor

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
Цена: Од 49€

Зима 2020

Хотел Радика 5* – Маврово

Спа центар со внатрешен базен и приватна кабина (базен) со солена вода од Мртвото море
Услуга: BB
Цена: Од 39€

Зима 2020

Вила Карпа – Попова Шапка

Попова Шапка
Услуга: само ноќевање
Цена: Од 120€ за наем

Зима 2020

Хотел Молика 3* – Пелистер

Пелистер
Услуга: BB/HB/FB
Цена: Од 3.440 денари

Зима 2020

Комплекс Кораб Трница – Маврово

Маврово
Услуга: RO
Цена: Од 550 денари

1 2 3