fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Шопинг

РАСПРОДАДЕНО!!!

Белград за 8ми Март 1НП

From55 €50 €

Превоз: Автобус
Ноќевање со појадок во Белград
Термин: 06-07/03/2021

Сандански Рупите и Благоевград

From40 €

Превоз: Автобус
Термин: —-

18-19/04/2020

Солун Паралија Метеори

From49 €

Превоз: Автобус
Термин: 18-19/04/2020

22/03/2020

Сандански и Рупите

From10 €

Превоз: Автобус
Термин: 22/03/2020

Софија – шопинг тура

From15 €13 €

Превоз: Автобус
Термин: —

Секоја Сабота

Солун – шопинг тура

From13 €11 €

Превоз: Автобус
Термин: Секоја Сабота