fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Gift Voucher

Патувањето е најубавиот подарок што може да му го дадете на некого, изненадете некого и подарете спомени што траат.

Подарок ваучер за патување овозможува пристап до огромен избор на дестинации. Подарете и изненадете некого за која било посебна пригода: одмор, меден месец, краток одмор, роденден, божиќ, свадби, свечености…

  • Овој купон е службена и правна сопственост на Т.А. Дани Травел
  • Вие го одредувате износот што сакате да го уплатите, а ние ќе се погрижиме да бидат исполнети вашите барања
  • Не смее да се користи за побарување или купување производи, предмети и услуги што не се во негова сопственост
  • Овој купон е за еднократна употреба и неможе да се замени за пари
  • Ваучерот е со валидност од една година од денот на купување (освен ако не е поинаку договорено)