fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
Spa & Wellness

Македонија

Есен 2021

Хотел Тино 4*- Охрид, Центар

Охрид
Услуга: HB
Цена: Од 25€

Есен 2021

Хотел Радика 5* – Маврово

Спа центар со внатрешен базен и приватна кабина (базен) со солена вода од Мртвото море
Услуга: BB
Цена: Од 39€

Есен 2021

Хотел Молика 3* – Пелистер

Пелистер
Услуга: BB/HB/FB
Цена: Од 1.150 денари

2021

Хотел SCARDUS 4* – Попова Шапка

со внатрешен базен и СПА
Услуга: HB
Цена: Од 35€

Есен 2021

Конак – Попова Шапка

Попова Шапка
Услуга: BB
Цена: Од 900 денари

Есен 2021

Хотел Арена Тетекс 3* – Попова Шапка

Внатрешен базен и Спа центар
Услуга: BB/HB
Цена: Од 1.300 денари

Есен 2021

Хотел Бистра 4* – Ресорт Маврово

Внатрешен базен и Спа центар
Услуга: ВB
Цена: Од 28€

Есен 2021

Laki Hotel & Spa 4* – Охрид

Внатрешен базен и СПА
Услуга: BB/HB
Цена: Од 40€

Есен 2021

Хотел Манастир 4* – Берово

на излезот од Берово, 5 км од езерото
Услуга: BB
Цена: Од 1.340 денари

Есен 2021

Хотел Маива 4* – Охрид

со вклучен СПА центар
Услуга: BB/HB
Цена: Од 24€

Есен 2021

Хотел Тино 4* – Св.Стефан

Внатрешен базен и СПА
Услуга: HB
Цена: Од 29€

Spa & Wellness

Србија

Hotel Vrnjacke Terme 4*- Vrnjacka Banja

Врњачка Бања
Услуга: BB
Цена: Од 32€

Hotel Tonanti 5*- Vrnjacka Banja

Врњачка Бања
Услуга: HB
Цена: Од 3.255 денари

SokoTerme 3*- Soko Banja

Соко Бања
Услуга: BB
Цена: Од 1.800 денари

Зима 2020

Hotel Kraljevi Chardaci 4* – Kopaonik

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
Цена: Од 49€

Зима 2020

Hotel Buket 4* – Zlatibor

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
Цена: Од 66€

Зима 2020

Hotel Iris 4* – Zlatibor

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
Цена: Од 49€

Зима 2020

Hotel Radan 3* Prolom Banja

Wellness центар – лековита Пролом вода
Услуга: Полн Пансион
Цена: Од 43€

Spa & Wellness

Бугарија

Hotel Zara 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: HB / FB
мин. ноќи: 2

St George Ski & Holiday 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: HB / FB
мин. ноќи: 2

Thermal Spa Hotel Rimska Banya 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: HB / FB
мин. ноќи: 2

Hot Springs Medical & Spa Hotel 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: HB / FB
мин. ноќи: 3

ПРОМО: ВЕЛИГДЕН

MEDITE Spa Resort 5* Sandanski

Превоз: Сопствен
Термин: Велигден

Повеќе
Повеќе