fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
BUS & MINIBUS RENTAL
Наем на возило со возач

Вршиме организација и реализација на превоз на патници во земјата и странство. Сите возила се туристички опремени и ги исполнуваат сите законски прописи за превоз на патници во земјата и странство (возачите и возилата поседуваат сертификати за меѓународен превоз на патници). Располагаме со возила кои може да превезуваат од 4 до 60 патника. 

Цената се одредува по километар или од ден, во зависност од вашите потреби дали се работи за превоз во земјата или странство, дали има потреба од 1 или 2 возачи, колку дена ќе го задржите возилото итн….

Цените се рачунати без вклучен ддв 5%, паркинг за возило и трошоци за возач (сместување и храна).