fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
Возило за свадба и други свечености!!

Mercedes E Class

Изнајмување на возило за свадба и други свечености за вашиот најсреќен ден, дозволете си уживање и перфекција во превозот. Ние ќе се потрудиме да допридонесеме на вашата среќа со нашиот тим на искусни возачи кои се со големо искуство во организација на свечености и пригоди.

Бои по ваш избор

Изберете која било боја на украсна лента по ваш избор, така што автомобилот ќе биде персонализиран во тематските бои на вашата свадба

Таблички по ваш избор

Имајте своја сопствена персонализирана табличка додадена на возилото за тој посебен уникатен допир, за само /-/-/-/ мкд

Безгрешни возила

Безгрешни возила исчистени, полирани и проверени пред да бидат испратени до вашиот посебен ден

Минерална вода

Залиха на минерална вода во шишиња достапна за освежување за време на вашето патување

Секогаш на време

Нашето возило пристигнува 15 минути пред закажаното време на состанокот

Наем со ваш возач

Можност за изнајмување на возило кое ќе биде управувано од ваш возач со склучен договор за наем

Професионални возачи

Нашите професионални возачи ќе обезбедат пријатно искуство на вашиот посебен ден

Музика по ваш избор

Вие сте во можност да се поврзете со нашиот Aux или Bluetooth систем. Ова ќе ви овозможи да репродуцирате која било музика што сакате

Непречено и без стрес

Од вашиот дом до церемонијата, од церемонијата до фотосесијата и до приемот, ќе бидете превезени насекаде на време и во голем стил. Нашите луксузни возила наменети за оваа пригода ќе допринесат да се чувствувате посебно на овој прекрасен ден.

Телефон
079 317 650
Штип
Македонија
E-mail
info@danitravel.mk