fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
Може да се резервира за поединци и за групи

Возило за деловни потреби

Со седиште во Штип, С.Македонија, Дани Травел е фирма со долгогодишно искуство и докажан квалитет како давател на сигурни услуги за превоз на патници во државата и странство

 


Кога ви треба деловен превоз ништо не ја завршува подобро работата подобро од НАС, специјализирина компанија за деловен транспорт на патници. Дизајнирани да носат од четири до осум патници нашите возила ќе ги исполнат Вашите барања и потреби, удобно, безбедно и со стил.


 

 


Мерцедес Е Класа е наш избор за возење управувано од возач за вашите деловни потреби. Овој луксузен, еколошки превозник за луѓе може да превезува до 3 лица во комфор со багаж. Стилот и елеганцијата се комбинираат за да постават нови стандарди за групи или индивидуи кои сакаат особено пространо возило за деловно или приватно патување.


 

 

 

Доколку ви треба превоз од/до било кој аеродром, Ние сме совршеното решение за Вас или Вашите клиенти. Ние гарантираме дека секој клиент ќе го добие вниманието и услугата што ја очекува.