+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Аеродромски трансфер

ТРАНСФЕР ОД/ДО СИТЕ АЕРОДРОМИ

Доколку ви треба превоз од/до било кој аеродром, Ние сме совршеното решение за Вас или Вашите клиенти. Ние гарантираме дека секој клиент ќе го добие вниманието и услугата што ја очекува. 

  АЕРОДРОМСКИ ТРАНСФЕР БАРАЊЕ
  1. Штип

  * Задолжително

  Доколку се работи за пречек, нашиот возач ќе ве пречека на аеродром со табла на која ќе биде испишано вашето или името на патникот, ќе ви помогне со багажот и уредно ќе го смести во возилото.

  Нашите возачи се професионалци со повеќе годишно искуство и зборуваат повеќе јазици, истите ќе ви ги дадат сите потребни информации доколку ви требаат за дестинацијата и настаните каде престојувате.

  МОЖЕ ДА СЕ РЕЗЕРВИРА ПРЕВОЗ ЗА ПОЕДИНЦИ И ЗА ГРУПИ