fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Аеродромски превоз

Трансфер од/до сите аеродроми

Авионски превоз

Резервации на Авио билети
Wizz Air агент

Rent a car

Наем на возила

Возило за свадба

Изнајмување на возило за свадба и други свечености за вашиот најсреќен ден

Возило за деловни потреби

Дизајнирани да носат од четири до осум патници нашите возила ќе ги исполнат вашите барања

Наем на автобус/комбе

Нашите возила поседуваат лиценци за Внатрешен и Меѓународен превоз на патници