fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

од 24.06.2022 до 01.07.2022

КСАМИЛ – ВИЛА САЛА – за 3 лица студио 179еур, за 4 лица 189еур

КСАМИЛ – ВИЛА БУШАТИ – соба до 4 лица 199еур, дуплекс 254еур за 6 лица

КСАМИЛ – ВИЛА ВЕЛАЈ – соба за 4 лица 199еур соба за 5 лица 209еур

 

од 25.06.2022 до 02.07.2022

ЛЕПТОКАРИЈА – ВИЛА МИХАЛИС – соба до 3лица 229еур

ЛЕПТОКАРИЈА – ВИЛА ЈАНИС – соба за 3лица 179еур, соба за 4 лица 229еур

ПАРАЛИЈА – ВИЛА АТИНА – соба за 3 лица – 2019еур

 

НЕА ПОТИДЕА – ЈК БЛУЕ САФИР – соба за 3 лица 419еур, соба до 4 лица 429еур

КАЛИТЕА – ВИЛА МАРИА – соба до 4 лица – 299еур

 

од 26.06.2022 до 03.07.2022

КАЛИТЕА – ВИЛА ТЕА – 1/2+1 од 299еур 1/3 од 319еур

КАЛИТЕА – ВИЛА МЕРОПИ – 1/3 од 259еур

ГЕРАКИНИ – АПАРТ ХОТЕЛ ДЕКАВИЛ – 1/2ссв – 289еур, 2+1дете – 299еур, 2+1 од 299