fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
РАСПРОДАДЕНО!!!

Белград за 8ми Март 1НП

Цена од:55 €50 €

Превоз: Автобус
Ноќевање со појадок во Белград
Термин: 06-07/03/2021

Будва и Острог за 8ми Март

Цена од:50 €45 €

Превоз: Автобус
Ноќевање со појадок во Будва
Термин: 06-07.03/2021

ПРОМО ЦЕНА ДО 20.03

Велигден во Кападокија Автобус

Цена од:179 €169 €

Превоз: Автобус
Термин: 29.04 – 04.05.2021
ПРОМО ЦЕНА ДО 20 МАРТ

ПРОМО ЦЕНА ДО 26.03

Велигден во Кападокија Авион

Цена од:499 €399 €

Превоз: Авион
Термин: 29.04 – 03.05.2021
ПРОМО ЦЕНА ДО 26 МАРТ