fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
Автобуски програми

Будимпешта – Нова Година

145 €

Превоз: Автобус
Термин: 30.12.2021 – 03.01.2022
Промо цена 145€

Рана резервација до 10.12

НОВА ГОДИНА ВО ПАРАЛИЈА

Цена од:155 €145 €

Превоз: Автобус
2 ноќевања на база полупансион (појадок и вечера)
Термин: 31.12 – 02.01 /2022

Рана резервација до 20 Ноем

Виена Нова Година 2нп

Цена од:199 €179 €

Превоз: Автобус
2 ноќевања со појадок во Виена
Термин: 30.12 – 02.01 /2022

Софија Нова Година 2нп

Цена од:105 €95 €

Превоз: Автобус
2 ноќевања со појадок во Софија
Термин: 31.12 – 02.01 /2022

Романија Нова Година 2нп

139 €

Превоз: Автобус
2 ноќевања со појадок во Букурешт
Термин: 30.12 – 02.01 /2022

Истанбул Нова Година 3нп

Цена од:109 €99 €

Превоз: Автобус
3 ноќевања со појадок во Истанбул
Термин: 29.12 – 02.01 /2022

Атина НОВА ГОДИНА 2нп

129 €

Превоз: Автобус
2 ноќевања со појадок во Атина
Термин: 30.12-02.01 /2022

Истанбул Нова Година 2нп

Цена од:89 €79 €

Превоз: Автобус
2 ноќевања со појадок во Истанбул
Термин: 30.12 – 02.01 /2022

Белград НОВА ГОДИНА 2нп

Цена од:109 €99 €

Превоз: Автобус
2BB во Хотел во 1/2 соба
Термин: 31.12 – 02.01 /2022

Индивидуални програми

Hotel Perun Platinum & Casino 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
мин. ноќи: 2

Hotel Mountain Paradise 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
мин. ноќи: 2

Hotel Grand 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
мин. ноќи: 2

Hotel Sunrise 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
мин. ноќи: 2

Hotel Lion 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
мин. ноќи: 2

Hotel Casa Karina 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: HB
мин. ноќи: 2

Murite Club Hotel 4*

Превоз: Сопствен
Услуга: HB / All Incl
мин. ноќи: 2

Хотел Дрим 4* – Струга

на самата плажа
Услуга: BB/HB
Цена: Од 22,5€

Хотел Aqualina 4* – Охрид

на самата плажа
Услуга: HB
Цена: Од 129 € по лице за две ноќевања

Есен 2021

Хотел Маива 4* – Охрид

со вклучен СПА центар
Услуга: BB/HB
Цена: Од 24€