fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Сами проверете цена на Лет+Хотел со клик на сликата —>

*Се што треба да направите е да внесете датум на поаѓање, број на ноќевања, број на возрасни/деца и да одберете хотел или оставете системот да ви ги излиста сите слободни хотели !!


Подолу може да погледнете неколку одбрани хотели кои ние ги препорачуваме за незаборавен одмор ⇓

SIDE CROWN SUNSHINE 5*

SIDE – 6-13 ноќевања
Приватна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешни базени и лизгалки

XORIA DELUXE HOTEL 5*

ALANYA – 6-13 ноќевања
Приватна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен базен

ALAN XAFIRA DELUXE RESORT 5*

ALANYA – 6-13 ноќевања
Приватна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен базен со лизгалки

DREAM WORLD PALACE 5*

SIDE – 6-13 ноќевања
Приватна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен базен со аква парк

EFTALIA OCEAN RESORT & SPA 5*

ALANYA – 6-13 ноќевања
Приватна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен и внатрешен базен со аква парк

ROYAL ATLANTIS SPA & RESORT 5*

SIDE – 6-13 ноќевања
Приватна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен и внатрешен базен со лизгалки на вода

SENZA THE INN RESORT & SPA 5*

ALANYA – 6-13 ноќевања
Приватна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен и внатрешен базен со лизгалки

AMELIA BEACH RESORT & SPA 5*

SIDE – 6-13 ноќевања
Приватна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен и внатрешен базен со лизгалки

SUNMELIA BEACH RESORT 5*

SIDE – 6-13 ноќевања
Приватна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен и внатрешен базен со лизгалки

THRONE SEAGATE BELEK HOTEL 5*

BELEK – 6-13 ноќевања
Приватна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен и внатрешен базен со лизгалки на вода

BOSPHORUS SORGUN HOTEL 5*

SIDE – 6-13 ноќевања
Приватна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен и внатрешен базен со лизгалки

VONRESORT GOLDEN BEACH 4*

SIDE – 6-13 ноќевања
Приватна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен и внатрешен базен со голем аква парк

CLUB AQUA PLAZA HOTEL 4*

ALANYA – 6-13 ноќевања
Приватна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен базен со лизгалки

SULTAN OF DREAMS 5*

SIDE – 6-13 ноќевања
Приватна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен и внатрешен базен со аква парк

SULTAN OF SIDE HOTEL 5*

SIDE – 6-13 ноќевања
Приватна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен и внатрешен базен со аква парк

MAGIC LIFE JACARANDA 5*

SIDE – 6-13 ноќевања
Приватна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен и внатрешен базен со аква парк

LITORE RESORT HOTEL & SPA 5*

ALANYA – 6-13 ноќевања
Приватна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен и внатрешен базен со лизгалки

TRANSATLANTIK HOTEL & SPA 5*

KEMER – 6-13 ноќевања
Приватна камчеста плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен базен со лизгалки

LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT – 5*

KEMER – ANTALYA
6, 9 ,11, 13 ноќевања
ЦЕНИ ОД: 685 €
All Inclusive

RIOLAVITAS SPA & RESORT 5*

SIDE – 6-13 ноќевања
Приватна песочна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен и внатрешен базен

CALISTA LUXURY RESORT 5*

BELEK – 6-13 ноќевања
Приватна плажа, лежалки и чадори бесплатно
Надворешен и внатрешен базен со аква парк