fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Сами проверете цена на Лет+Хотел со клик на сликата —>

*Се што треба да направите е да внесете датум на поаѓање, број на ноќевања, број на возрасни/деца и да одберете хотел или оставете системот да ви ги излиста сите слободни хотели !!


Подолу може да погледнете неколку одбрани хотели кои ние ги препорачуваме за незаборавен одмор ⇓

Автобуска програма ~7НП

Hotel Marin Princess 5* – Кумбургаз 2021 – Автобус

Цени од:145 €

Автобуски превоз
7 ноќевања
Хотел со појадок

Автобуска програма ~7НП

Hotel Diamond City 3* – Кумбургаз 2021 – Автобус

Цени од:103 €

Автобуски превоз
7 ноќевања
Хотел со појадок

Автобуска програма ~7НП

Hotel Blue World 4* – Кумбургаз 2021 – Автобус

Цени од:115 €

Автобуски превоз
7 ноќевања
Хотел со појадок

Автобуска програма ~7НП

Hotel Grand Gold 4* – Кумбургаз 2021 – Автобус

Цени од:109 €

Автобуски превоз
7 ноќевања
Хотел со појадок

Автобуска програма ~9НП

Чешме 2021 – Автобус

Цени од:189 €

Автобуски превоз
7 или 9 ноќевања
Хотел со појадок

SENZA THE INN RESORT & SPA 5*

Цени од:540 €490 €

ALANYA – ANTALYA
Од 6 до 13 ноќевања
Ultra All Inclusive

AMELIA BEACH RESORT & SPA 5*

Цени од:529 €439 €

SIDE – ANTALYA
Од 6 до 13 ноќевања
All Inclusive

SUNMELIA BEACH RESORT 5*

Цени од:506 €459 €

SIDE – ANTALYA
Од 6 до 13 ноќевања
All Inclusive

THRONE SEAGATE BELEK HOTEL 5*

Цени од:579 €439 €

BELEK – ANTALYA
Од 6 до 13 ноќевања
Ultra All Inclusive

CENGER BEACH RESORT & SPA 5*

Цени од:524 €449 €

SIDE – ANTALYA
Од 6 до 13 ноќевања
All Inclusive

BOSPHORUS SORGUN HOTEL 5*

Цени од:815 €659 €

SIDE – ANTALYA
Од 6 до 13 ноќевања
All Inclusive

SUN BEACH PARK 4*

Цени од:482 €395 €

SIDE – ANTALYA
Од 6 до 13 ноќевања
All Inclusive

VONRESORT GOLDEN BEACH 4*

Цени од:684 €578 €

SIDE – ANTALYA
Од 6 до 13 ноќевања
Ultra All Inclusive

CLUB AQUA PLAZA HOTEL 4*

Цени од:551 €

ALANYA – ANTALYA
Од 6 до 13 ноќевања
All Inclusive

SULTAN OF DREAMS 5*

Цени од:579 €465 €

SIDE – ANTALYA
Од 6 до 13 ноќевања
Ultra All Inclusive

SULTAN OF SIDE HOTEL 5*

Цени од:620 €409 €

SIDE – ANTALYA
Од 6 до 13 ноќевања
All Inclusive

MAGIC LIFE JACARANDA 5*

Цени од:927 €734 €

SIDE – ANTALYA
Од 6 до 13 ноќевања
Ultra All Inclusive

LITORE RESORT HOTEL & SPA 5*

Цени од:723 €557 €

ALANYA – ANTALYA
Од 6 до 13 ноќевања
Ultra All Inclusive

VICTORY RESORT 5*

Цени од:610 €479 €

SIDE – ANTALYA
Од 6 до 13 ноќевања
All Inclusive

Рана резервација

TRANSATLANTIK HOTEL & SPA 5*

Цени од:520 €420 €

KEMER – ANTALYA
Од 6 до 13 ноќевања
Ultra All Inclusive

TITAN SELECT HOTEL 5*

Цени од:470 €

ALANYA – ANTALYA
6, 9 ,11, 13 ноќевања
ЦЕНИ ОД: 470 €
All Inclusive

LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT – 5*

Цени од:685 €

KEMER – ANTALYA
6, 9 ,11, 13 ноќевања
ЦЕНИ ОД: 685 €
All Inclusive

SIDE ROYAL STYLE HOTEL & SPA – 5*

Цени од:624 €

SIDE – ANTALYA
6, 9 ,11, 13 ноќевања
ЦЕНИ ОД: 624 €
All Inclusive

CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD 5*

Цени од:690 €

KIZILAGAC – ANTALYA
6, 9 ,11, 13 ноќевања
ЦЕНИ ОД: 690 €
All Inclusive

EFTALIA OCEAN RESORT & SPA 5*

Цени од:619 €

ALANYA – ANTALYA
6, 9 ,11, 13 ноќевања
ЦЕНИ ОД: 619 €
All Inclusive

OTIUM INN RESIDENCE RIVERO HOTEL 4*

Цени од:380 €

KEMER – ANTALYA
6, 9 ,11, 13 ноќевања
ЦЕНИ ОД: 380 €
All Inclusive

THE XANTE RESORT & SPA 5*

Цени од:519 €

SIDE – ANTALYA
6, 9 ,11, 13 ноќевања
ЦЕНИ ОД: 519 €
All Inclusive

SIAM ELEGANCE HOTELS & SPA 5*

Цени од:479 €

BELEK – ANTALYA
6, 9 ,11, 13 ноќевања
ЦЕНИ ОД: 479 €
All Inclusive

ROYAL ATLANTIS SPA & RESORT 5*

Цени од:369 €

SIDE – ANTALYA
6, 9 ,11, 13 ноќевања
ЦЕНИ ОД: 369 €
All Inclusive

Рана резервација

RIOLAVITAS SPA & RESORT 5*

Цени од:469 €388 €

SIDE – ANTALYA
Од 6 до 13 ноќевања
Ultra All Inclusive