fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
Превоз за Албанија почнувајки од 10.07.2020 со поаѓање од следните градови:

ЦЕНА ЗА ПРЕВОЗ од Скопје за Албанија: 

Скопје (Дрводекор)/ Штип (паркинг пред пошта) / Велес (бензинска пумпа, мотел Македонија) -Трансфер до Битола

Скопје-Валона:  55 €

Скопје-Саранда: 55€

Скопје-Ксамил: 55 €

 Деца од 2-11,99год: – 10еур од цената на возрасен

ЦЕНА ЗА ПРЕВОЗ од Битола за Албанија:

Битола (Автобуска станица Транскоп на перон) /  Прилеп (бензинска пумпа Luk Oil) – 40€ по лице

Битола-Валона: 40 €

Битола-Саранда:  50€

Битола-Ксамил: 50 €

Деца од 2-11,99год: -10еур од цената на возрасен

Доплата за Трансфер од Кичево + 5 €

ЦЕНА ЗА ПРЕВОЗ од Охрид за Албанија:

Охрид (бензинска пумпа Лук Оил излез за Битола) / Струга (Хотел Дрим)- Трансфер до Битола

Охрид -Валона: 30 €

Охрид -Саранда: 40€

Охрид -Ксамил: 40 €

Деца од 2-11,99год: -10еур од цената на возрасен

Ресен (спроти автобуска станица): +5€ по лице

Деца од 2-11,99год: -10еур од цената на возрасен

Хотел Ориент – Голем Драч

Превоз: Автобус
Ноќевања: 7 HB
Цена: Од 120€ по лице

Hotel Fiore – Голем Драч

Превоз: Автобус
Ноќевања: 7 HB
Цена: Од 150€ по лице

Лето 2020

Hotel Partner 4* – Валона

на 200m плажа
Услуга: BB
Цена: Од 28€

Лето 2020

Hotel Vlora International 4* – Валона

на 150m плажа
Услуга: BB
Цена: Од 32€

Лето 2020

Hotel Regina City 4* – Валона

на самата плажа
Услуга: BB/HB
Цена: Од 35€

Лето 2020

Hotel Bonita 4* – Драч

на самата плажа
Услуга: BB/HB
Цена: Од 29€

Лето 2020

Sun Hotel 3* – Драч

на самата плажа
Услуга: BB/HB
Цена: Од 23€

Лето 2020

Blue Marine Residence Hotels 4* – Драч

на самата плажа
Услуга: BB
Цена: Од 28€

Комплекс Колосеу – Голем Драч

Превоз: Автобус
Ноќевања: 7 HB
Цена: Од 120€ по лице

Хотел Каталеа – Валона

Превоз: Сопствен
Ноќевања: 7
Цена: Од 141€ за наем

Студиа и Апп Стефи – Ксамил

Превоз: Сопствен
Ноќевања: 7
Цена: Од 114€ за наем

Вила Луна – Ксамил

Превоз: Сопствен
Ноќевања: 7
Цена: Од 149€ за наем