fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
ПРОМО ЦЕНА ДО 20.03

Велигден во Кападокија Автобус

Цени од:179 €169 €

Превоз: Автобус
Термин: 29.04 – 04.05.2021
ПРОМО ЦЕНА ДО 20 МАРТ

ПРОМО ЦЕНА ДО 26.03

Велигден во Кападокија Авион

Цени од:499 €399 €

Превоз: Авион
Термин: 29.04 – 03.05.2021
ПРОМО ЦЕНА ДО 26 МАРТ

Авионска
ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА