fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
Зима 2020

Хотел Сириус 4* – Струмица

Струмица
Услуга: BB
Цена: Од 1.290 денари

Зима 2020

Хотел Фершпед 3* – Маврово

Маврово
Услуга: BB/HB
Цена: Од 2.100 денари

Зима 2020

Хотел Шатор 3* – Пелистер

Пелистер
Услуга: BB
Цена: Од 1.240 денари

Зима 2020

Хотел Шумски Фенери 3* – Пелистер

Пелистер
Услуга: BB
Цена: Од 1.200 денари

Зима 2020

Хотел Тино 4*- Охрид, Центар

Охрид
Услуга: НB
Цена: Од 1.340 денари

Зима 2020

Хотел Snow Patrol Lodge 3* – Попова Шапка

Попова Шапка
Услуга: BB
Цена: Од 1.200 денари

Зима 2020

Хотел Каса Леоне 3* – Попова Шапка

Попова Шапка
Услуга: BB
Цена: Од 1.860 денари

Зима 2020

Хотел Бора 3* – Попова Шапка

Попова Шапка
Услуга: BB
Цена: Од 1.550 денари

Зима 2020

Хотел Радика 5* – Маврово

Спа центар со внатрешен базен и приватна кабина (базен) со солена вода од Мртвото море
Услуга: BB
Цена: Од 49€

Зима 2020

Хотел Молика 3* – Пелистер

Пелистер
Услуга: BB/HB/FB
Цена: Од 3.440 денари

Зима 2020

Комплекс Кораб Трница – Маврово

Маврово
Услуга: RO
Цена: Од 550 денари

Зима 2020

Хотел SCARDUS 4* – Попова Шапка

со внатрешен базен и СПА
Услуга: HB
Цена: Од 43€

Зима 2020

Конак – Попова Шапка

Попова Шапка
Услуга: BB
Цена: Од 1.250 денари

Зима 2020

Хотел Арена Тетекс 3* – Попова Шапка

Внатрешен базен и Спа центар
Услуга: HB
Цена: Од 2.360 денари

Зима 2020

Аурора Ресорт & Спа 5* – Берово

Мало парче рај, од мир и спокојност, да ви пружи незаборавно искуство.
Услуга: BB / HB
Цени: Од 39€

Зима 2020

Хотел Спорт 3* – Ресорт Маврово

близу Мавровското Езеро
Услуга: HB
Цена: Од 41€

Зима 2020

Хотел Бистра 4* – Ресорт Маврово

Внатрешен базен и Спа центар
Услуга: HB
Цена: Од 42€

Зима 2020

Хотел Манастир 4* – Берово

на излезот од Берово, 5 км од езерото
Услуга: BB
Цена: Од 19€

Зима 2020

Хотел Маива 4* – Охрид

со вклучен СПА центар
Услуга: BB/HB
Цена: Од 1.200 денари

Зима 2020

Хотел Тино 4* – Св.Стефан

Внатрешен базен и СПА
Услуга: HB
Цена: Од 20€