fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Еднодневни

Доживејте ја Македонија во сиот свој сјај

Природните убавини на Македонија

20/09/2020

Природните убавини на Струмица

Од7 €

Превоз: Автобус
Термин: 20.09.2020

Охрид – Балкански Ерусалим

Од13 €

Превоз: Автобус
Термин: —-

Вевчански извори

Од15 €

Превоз: Автобус
Термин: —-

25/10/2020

Осоговскиот Манастир, Куклица и Кратово

Од9 €7 €

Превоз: Автобус
Термин: 25.10.2020

Св.Јован Бигорски, Рајчица и Вруток

Од15 €13 €

Превоз: Автобус
Термин: 11.10.2020

11/10/2020

Камени Кукли / Кратово & Лесновски Манастир

Од7 €5 €

Превоз: Автобус
Термин: 11.10.2020

Крушево

Од9 €

Превоз: Автобус
Термин: —-

27/09/2020

Скопје – Водно & Кањон Матка

Од7 €

Превоз: Автобус
Термин: 27.09.2020

Сигурна реализација

Солун – шопинг тура

Од15 €

Превоз: Автобус
Термин: 23 Октомври – Сабота
Цена: 900 ден

Софија – шопинг тура

Од15 €13 €

Превоз: Автобус
Термин: —

29/03/2020

Воден и Лутраки

Од13 €

Превоз: Автобус
Термин: 29/03/2020

01/05/2020

Метеори

Од21 €

Превоз: Автобус
Термин: 01.05.2020

15/03/2020

Рилски Манастир

Од10 €

Превоз: Автобус
Термин: 15/03/2020

22/03/2020

Сандански и Рупите

Од10 €

Превоз: Автобус
Термин: 22/03/2020