fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Јордан – древната земја

Превоз: Авион од Скопје
Термин: 24 Мај
Цена од: 1.399€ по лице

Сигурна реализација

Куба – Хавана и Варадеро

Превоз: Авион од Скопје
Термин: 11ти Април 2022
Цена од: 1.600€ по лице

STOP SALE

Занзибар 2021

Превоз: Turkish Airlines
Термин: Јуни Јули Август
Цена од: 1325€

Индивидуална

Сејшели 2021

Превоз: Turkish Airlines
Термин: Мај Јуни Јули
Цена од: 1275€

Дубаи за Велигден

Превоз: Turkish Airlines од Скопје
Термин: 21.04 – 27.04.2022
ПРОМО Цена: 680€

STOP SALE

Малдиви 2021

Превоз: Авион
Термин: Јуни Јули Август
Цена од: 1.370€