fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
Промо цена до 30 Април

Кападокија со Солено Езеро и Истанбул

Цена од:189 €169 €

Превоз: Автобус
Термин: 24 Мај
ПРОМО ЦЕНА до 30 Април

Истанбул 3НП

Цена од:109 €99 €

Превоз: Автобус
Термин: 20.05 – 24.05
ПРОМО Цена: 99€

Сигурна реализација

Санторини 3НП

Цена од:209 €

Превоз: Автобус
3х ноќевања со појадок
Термин: 24 Мај

Промо цена до 30 Април

Кападокија со Солено Езеро

Цена од:169 €149 €

Превоз: Автобус
Термин: 24 Мај
ПРОМО ЦЕНА до 30 Април

Сараево и Мостар

Цена од:99 €89 €

Превоз: Автобус
Термин: 20.05 – 23.05
Промо цена 89€

Истанбул 2НП

Цена од:89 €79 €

Превоз: Автобус
Термин: 20.05 – 23.05 /2022
ПРОМО Цена: 79€

Воден и Лутраки

Цена од:16 €

Превоз: Автобус
Термин: 24 Мај

Солун – шопинг тура

Цена од:16 €

Превоз: Автобус
Термин: 28 Мај
Цена: 1.000 ден