fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Туристичка агенција

Комплетен туристички сервис
Аранжмани Лето/Зимо, Екскурзии

Превоз на патници

Туристички Автобуси/минибуси/комбиња
превоз за поединци или групи

Аеродромски трансфери

Oд четири до осум патници нашите возила ќе ги исполнат вашите барања и потреби.

Rent A Car

Rent A Van

Travel safe between destinations with our transfer and car rental service.

Да-ни Травел ДООЕЛ & Ле-Ли ДОО

Долгогодишно работно искуство во областа превоз на патници

Вршиме внатрешен и меѓународен превоз на патници

Сопствени Автобуси и минибуси

Нашата фирма располага со повеќе возила кои имаат сертификати за управување во внатрешен и меѓународен патен сообраќај

Возен парк:

  • 3 Автобуси
  • 7 Минибуси
  • 5 Автомобили

Туристичка Агенција

После 20 годишно работење во областа на превоз на патници, започнавме и со работа како туристичка агенција, се со цел на нашите клиенти да им понудиме комплетен туристички сервис од превоз до сместување на најразлични дестинации.

0+
Клиенти
0
Патувања
0
Работни часови
0+
Дестинации

Профил на компанијата

Туристичка Агенција и Превоз на патници


Назив на правно лице:  ДТТУ ДАНИ ТРАВЕЛ Агент ДОО

Адреса: ул. Ванчо Прке Бр.125 Лок.9 (позади ГТЦ),  2000 – Штип,  Р.С.Македонија

Тел: +389 32 605 117 Моб: +389 74 608 117 e-mail: info@danitravel.mk

Даночен број: 4029002124044Матичен број: 5694116

Банка Депонент: Комерцијална Банкаж.сметка: 300080000024767


Назив на правно лице:  ДТТУ Да-ни Травел ДООЕЛ

Адреса: ул. Хо ши мин Бр.17а,  2000 – Штип,  Р.С.Македонија

Тел: +389 71 374 310 Моб: +389 79 317 650 e-mail: danitravelmk@gmail.com

Даночен број: 4029015515883Матичен број: 7016603

Банка Депонент: Комерцијална Банкаж.сметка: 300080000174826