fbpx
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company
+389 74 608 117 +389 32 605 117 info@danitravel.mk danitravelmk@gmail.com
Travel Agency & Transportation Company

Одберете ја вашата следна дестинација

Сите туристички понуди на едно место

Туристичка агенција

Комплетен туристички сервис
Аранжмани Лето/Зимо, Екскурзии

Превоз на патници

Туристички Автобуси/минибуси/комбиња
превоз за поединци или групи

Аеродромски трансфери

Oд четири до осум патници нашите возила ќе ги исполнат вашите барања и потреби.

Rent A Car

Rent A Van

Travel safe between destinations with our transfer and car rental service.

Нови понуди
Нова програма

Дубаи 2021

Превоз: Авион
Термин: Јануари /Февруари / Март
Цена од: 440€

Зима 2020

Хотел Сириус 4* – Струмица

Струмица
Услуга: BB
Цена: Од 1.290 денари

Зима 2020

Хотел Фершпед 3* – Маврово

Маврово
Услуга: BB/HB
Цена: Од 2.100 денари

Зима 2020

Хотел Шатор 3* – Пелистер

Пелистер
Услуга: BB
Цена: Од 1.240 денари

Зима 2020

Хотел Шумски Фенери 3* – Пелистер

Пелистер
Услуга: BB
Цена: Од 1.200 денари

Нова програма

Малдиви 2021

Превоз: Авион
Термин: 19.01.2021
Цена од: 1.515€

Дестинации
27 tours

Турција

10 tours

Србија

37 tours

Македонија

26 tours

Египет

32 tours

Грција

7 tours

Бугарија

12 tours

Албанија

Далечни патувања

 • Нова програма

  Дубаи 2021

  Од440 €

  Превоз: Авион
  Термин: Јануари /Февруари / Март
  Цена од: 440€

 • Нова програма

  Малдиви 2021

  Од1,515 €

  Превоз: Авион
  Термин: 19.01.2021
  Цена од: 1.515€

 • Нова програма

  Занзибар 2021

  Од1,139 €

  Превоз: Авион
  Термин: Јан-Март 2021
  Цена од: 1.139€

 • Нова програма

  Куба 2021

  Од1,440 €

  Превоз: Авион
  Термин: 11.01-22.01/2021
  Цена од: 1.440€

Ski & Spa / Spa & Wellness

Хотели Банско

Лето 2020

Актуелни понуди